Foredrag: Aleksander Gamme 30. mai

Rana Turistforening inviterer til foredrag med Aleksander Gamme i forbindelse med foreningens 90-årsjubileum. Bli med og hør om hans spennende ekspedisjoner!

Foredraget går på Hovedscena på Nordland teater tirsdag
30. mai kl. 19.00.

Billettbestilling

DNT-medlemmer får rabattert billettpris. Send mail til heidijac90@gmail.com for å få rabattkoden.
Følg deretter denne linken  og oppgi rabattkoden under bestilling.

Ikke-medlemmer kan bestille som vanlig gjennom Nordland teater sine sider: ordinær link

Ordinær pris: 210 kr. Medlemspris: 170 kr. Oppgitte priser er inkludert serviceavgift.

Vi håper på å se mange turglade. Velkommen!

Om Aleksander Gamme

Ekspedisjonsfarer og foredragsholder

Aleksander Gamme blir omtalt som landets kanskje mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste 15 årene ledet og gjennomført et bredt spekter av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden, og lever etter mottoet «Mer galskap i hverdagen».

Aleksander Gamme har blant annet besteget Mt. Everest og en rekke andre høye fjell, syklet tandemsykkel i Sahara, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar, og er utdannet safariguide i Sør-Afrika. Han har blant annet vært programleder for NRKs program «Drømmeturen» og «Oppdrag Nansen». Sammen med kjæresten Cecilie Skog ble parets seilerdrøm dokumentert gjennom «FamilieFryd», mens hans egen serie «Ekspedisjon Dronning Maud Land» ble nominert til Gullruten 2016.

I Antarktis-sesongen 2011/2012 gjennomførte han verdens lengste skitur uten etterforsyninger og assistanse. Med denne turen ble han først i verden til å gjennomføre den siste milepælen i Antarktis – å gå fra kysten til polpunktet og tilbake igjen. Den historiske ekspedisjonen er kjent gjennom den norske NRK-dokumentaren «Verdens lengste skitur» og National Geographics «Crossing the Ice» som er vist i mer enn 100 land og sett av flere hundre millioner mennesker.

Om foredraget

• Aleksander bruker turen over Antarktis som ramme for foredraget sitt, og kombinerer spektakulære eventyr med solide doser humor og galskap.
  • I foredraget reflekteres det rundt risiko, fokus, viljestyrke og selvledelse, og tilhørerne blir tatt med på et dypdykk i hva som skjer mellom ørene på krevende ekspedisjoner.
  • Med entreprenørbakgrunn har Aleksander god innsikt i hverdagslige problemstillinger i ulike bransjer, og tilpasser innholdet i foredraget opp mot bedriftens behov, verdier og utfordringer.
  • Perfekt som avveksling med meningsfylt påfyll i konferansen for salgsorganisasjoner, mellomledere og toppledere.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Heidi Jacobsen 2. mai 2017