Ranatrasken

Ranatrasken er et tiltak startet av Rana turistforening for å få befolkningen opp og ut i naturen og for å bli kjent med nye steder. Filosofien er enkel: 30 poster i terrenget og ditt eget klippekort som du tar med rundt på tur. Noen av postene vil være mål for Til topps-turer med Rana Blad eller fellesturer med turistforeningen.

Dato for premietrekning og salg av krusene blir annonsert i Rana Blad og på vår hjemmeside omkring årsskiftet.

Slik fungerer det:

Du kjøper et plastkort på ARK bokhandel, turistforeningskontoret eller Sportshuset på Mo. Dette kortet gjelder for ett kalenderår.

Pris voksen: 100 kr,
barn: 50 kr.

Vi anbefaler å bruke kart og kompass for å finne riktig rute frem til postene. Du velger selv hvilke og hvor mange poster du vil besøke.

Alle som stempler ti turer (fem turer for barn) på ulike poster innen 1. desember og leverer inn kortet til ett av utsalgsstedene er med i trekningen av hovedpremien og trøstepremier.

Etter fullført trasking kan du velge å kjøpe et helt spesielt Ranatrasken-krus. Prisen blir fastsatt etter interessen (antall som bestilles).

Husk miljøvennlig bruk av naturen. God tur!